Перейти к содержимому

Фотография

Собирун | Toplantı

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 441

#301 tatar.

tatar.

Amid – Brigadier General

• Murid
  • 3 058 сообщений

Отправлено 14 декабря 2009 - 19:39

Molla qardaw mende seninle taniw olmaqa wad oldum,ALlah qardawliqimizi mohkem elesin inwallah

Amin

Molla gardash sene gurban. Ogadar shirin sohbat danshdigki ela bil neca illerdi sani taniyiram.Halbu ki Molla gardash saninla tanish omagda cox sevindim.
ya Ali
KOMANDIR XAHISH EDIREM YAZ, GOZEL AYDIN YAZAN ELLERIVA GURBAN.
Man sizin kimi yaza bilmirem :blushL:

ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!

www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549

#302 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 14 декабря 2009 - 21:03

Molla qardaw mende seninle taniw olmaqa wad oldum,ALlah qardawliqimizi mohkem elesin inwallah

Amin

Molla gardash sene gurban. Ogadar shirin sohbat danshdigki ela bil neca illerdi sani taniyiram.Halbu ki Molla gardash saninla tanish omagda cox sevindim.
ya Ali

mashallah olsunki mehribandestemiz var. Allah bizi her zaman mehriban elesin inshallah
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#303 Heyder313

Heyder313

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 490 сообщений

Отправлено 14 декабря 2009 - 22:58

Amin

ya Ali

mashallah olsunki mehribandestemiz var. Allah bizi her zaman mehriban elesin inshallah

mawallah qardawlar mawallah,mene cox xow oldu qardawlarnan bir masa arxasinda eylewib derdlewmek,mawallah qardawlar cox semimi ve mehriban qardawlardir,bawdada rehberimiz Heji Tatar qardawimiz:))qisaja onu deyim ki,men Tatar qardawimin mehribanciliqini ve semimiyyetini Hejj ziyaretinden gormuwem,men ele bilersiz qardawi terifleyirem,esla yox,sadece olaraq heqiqeti deyirem.bele vehdeti seven semimi qardawlarimiz indiki zamanda azdir,ve wukrler olsunki,sobirunda yiqiwan qardawlarimizda eyni xasiyyete malikdirler,Allah bizim mehribanciliqimizi ve qardawliqimizi daha gujlendirsin ve bizi axiret qardawlarindan ,Ehli Beyt9eleyhisalamin) nokerlerinden qerar versin inwallah
Heyatda en esas Ilahi Mehebbeti derk edib onun atewinde yanmaqdir.Bu mehebbete bizi aparan yol Peyqember Ve Ehli Beyt eleyhisalamin yoludur

#304 tatar.

tatar.

Amid – Brigadier General

• Murid
  • 3 058 сообщений

Отправлено 14 декабря 2009 - 23:08

Amin

ya Ali

mawallah qardawlar mawallah,mene cox xow oldu qardawlarnan bir masa arxasinda eylewib derdlewmek,mawallah qardawlar cox semimi ve mehriban qardawlardir,bawdada rehberimiz Heji Tatar qardawimiz:))qisaja onu deyim ki,men Tatar qardawimin mehribanciliqini ve semimiyyetini Hejj ziyaretinden gormuwem,men ele bilersiz qardawi terifleyirem,esla yox,sadece olaraq heqiqeti deyirem.bele vehdeti seven semimi qardawlarimiz indiki zamanda azdir,ve wukrler olsunki,sobirunda yiqiwan qardawlarimizda eyni xasiyyete malikdirler,Allah bizim mehribanciliqimizi ve qardawliqimizi daha gujlendirsin ve bizi axiret qardawlarindan ,Ehli Beyt9eleyhisalamin) nokerlerinden qerar versin inwallah

Allah sandan razi galsin Heydar gardashim, vay lap ter su apardi Hacii cox sagol) :) i, amma hagigagatan gardashlar lap semimidirler. Haci dogurdan ela Hacdada biz bela mehrban tanish olmushdug.
Shukur Allaha ki bizim 14 masum rahbarlarimiz var

ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!

www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549

#305 Heyder313

Heyder313

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 490 сообщений

Отправлено 14 декабря 2009 - 23:38

Allah senden razi qalsin menim aziz Heji qardawim,sen menim boyuk qardawimsan,canimsan.duzdur biz qardawliq temelimizi semimiyyet ve mehribanciliq uzerinde qurmuwuq Allahin izni ile.cox wukr olsun Allaha!
Duzdur aziz qardawim wukrler olsun Allaha ki,14 mesumumuz var onlara canimiz feda olsun inwallah.
Allah senide qardawliqdan eskik elemesin inwallah tezliknen goruwek oturub derdlewerik coxlu sohbetler var ziyaret baresinde daniwajam inwallah sene.maraqli sohbetler.opurem seni ,ozunden mugayat ol Heji.
Heyatda en esas Ilahi Mehebbeti derk edib onun atewinde yanmaqdir.Bu mehebbete bizi aparan yol Peyqember Ve Ehli Beyt eleyhisalamin yoludur

#306 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 01:53

Həəə, bajilar yenə məni saldilar kəməndə! Menyu:
cay,
murəbbə iki cur,-albali və gilas,feyxoa
badam,
findiq,
yer fistiği,
kişmiş,
qurudulmuş meyvələr,
rahatlukum,
marmelad,
bir intresni şirni(bilmədim nə idi,amma dadli idi)
ərik,əncir,almanin yumşaq qaxi.
Maşallah olsun,mən gələndə HACİLARİMİZDAN biri Saqi qilincini cəkib Vovkalarin alimlərinin ağzini asfalta surturdu,maşallah doğurdanda elektron islam kitabxanəi və analitikidir.
Haci Tatar yenə oz cismində və xasiyyətində dəyişməz olaraq qalmişdi,hamini qəbul edir, hami haqda məlumat verir,haminin sohbətinə qarişir,hec kimi darixmağa qoymur,hər kəsə xususi diqqət yetirirdi.İntresni -necə uspet eləyirdi -muəmmadir!Baba ki,baba!
Master- AL Fatx- sakit və olduqca təhlukəli.Danişmir,danişdisa aləmi bir birinə qatacaq və dinq eliyəni yerinə oturdacaq! Coxlu ideya var və həyata kecirmək arzusu da,bir balaca forumculardan gileylidir,haqli olaraq! Hələ ki,sətirlərdə olan birlik həyatda gorunmur!
Doxtur vayt- həəə,bu haqda osobiy razqovor,forumun bəlasi,panika salani,isteriki,ozunə qəsd edəni,benzin butulkasi əlindən duşməyəni- inanmazsiz ki budur.Sakit ,olduqca guləruz,mələk sifətli.Amma mələyin başqa sifəti də var haaa,calişib obiri sifətini cevirməyəsən,ne zaviduyu!
Subhani- olduqca sakit gəlir və snayper kimi uzaqdan hər şeyi muşahidə edir, ilk vpecetlenie aldadicdir,icində vulkan qaynayir, bir az kecir və Subhaninin qabağinda dayanan oğul lazimdir,saxlamağa calişma,mumkun deyil.
ikinci HACİMİZ HEYDƏR,muəmmadir,yaxşi mənada,sakitdir,caniyanandir,bilinir ki axirinci tikəsini boləndir,sifətindən xəfif təbəssum cəkilməz,sakitcə danişar və ehtiram gostərər!
Malik Aştar- Oz cildində,kateqoricniy i s dovodami,həmişəki Malik Aştardi,ni kapelki izmeneniy!
Urfan,qulaq asib analiz etməyi sevər,arabir sohbətə qarişar.
Behnam,bu adamin kicik vucudunda boyuk quvvə gizlənib.Gozlərindən və reaksiyasindan bilinir ki problemlərdə sinmazdir!
Ləzgi Ramin- samo liso angela,ancaq gulumsəyəcək və danişmayacaq.
Abu cafar- hec kim təsəvvur etməzdi ki bu odur!
Molla İlkin- mollaliqdan əsər əlamət belə yoxdur,bizim adamdir,lazim gəlsə 100 mollani suya susuz aparib gətirər.
Abu sufyan ordusu -ozu olmasa da yeri gorunurdu,sakitcə qulaq asib,elə dovod irəli surəcəkdi ki,hər şeti bir kəlmə ilə alt ust edəcəkdi,alimdir maşallah)
Zeyd mutləq bizimlə olmali idi,amma kişinin başi qalda gərək,inşəallah ayağa duran kimi mutləq soberun təşkil eləmək lazimdi.
Bir coxlari ilə də salamlaşib unsiyyətdə olduq,sohbətimiz cox gozəl və səmimi kecdi,yenə də bacilarimiz yaddan cixmadi.Ehtiramla onlari andiq! Hər halda ozumuzu inandirmağa calişdiq ki daha bu dəfə qirdiqacdi olmayacaq! Forumun anasinin bu yerdə qilaği cingildədi.
Goydən bir alma,bir əncil və bir turp duşdu,dartdilar,dartdilar,cixara bilmədilər.EEE aləmi qatdim ee bir birinə :blushL:
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!

Изображение

#307 Heyder313

Heyder313

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 490 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 08:30

Allah razi olsun Miratvorec qardawim,Allah sizi qardawliqdan eskik elemesin,siz menim boyuk qardawimsiz,dogurdanda qismete baxki,nece ildir bir birimize cox yaxin mesafede qalib,iwleyirik amma ne goruwmuwuk nedeki tanimiwiq bir birimizi,cox wukr Allaha demeli qismet bele imiwki,bu forum vasitesile taniw olmaliydiq,Allah bu forumu acan qardawlardanda razi olsun ki,onlarin sayesinde nece nece qardawlar bir birlerini tanimiw ve heqiqetende cox yaxin qardaw olmuwlar.
Inwallah vaxt eliyib mutleq goruwmek lazimdir tez tez.

#308 AHMADIYYE

AHMADIYYE

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 09:24

Yeni HACİLErimizi gozleryib birge gorushmeyinizde fayda oldu mence. ALLAH mehriban elesin.

P.S. al-Fath Qardash, shikayetlerinizde haqlisiniz
:blushL:
Əllahummə səlli əla Muhəmmədin və ali Muhəmməd, kəma səlləytə əla İbrahimə və əla ali İbrahimə və barik əla Muhəmmədin və əla ali Muhəmməd, kəma barəktə əla İbrahimə və əla ali İbrahim, innəkə həmidun məcid. AMİN!

#309 AHMADIYYE

AHMADIYYE

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 09:25

TEKLİF:

Gelen sobirun yerine QANKOCUREM aksiyasinin kecirilmesine gore fikrinizi oyrenmek isteyerdim.

Əllahummə səlli əla Muhəmmədin və ali Muhəmməd, kəma səlləytə əla İbrahimə və əla ali İbrahimə və barik əla Muhəmmədin və əla ali Muhəmməd, kəma barəktə əla İbrahimə və əla ali İbrahim, innəkə həmidun məcid. AMİN!

#310 fidan

fidan

Muqaddam – Lieutenant Colonel

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 11:05

Bir coxlari ilə də salamlaşib unsiyyətdə olduq,sohbətimiz cox gozəl və səmimi kecdi,yenə də bacilarimiz yaddan cixmadi.Ehtiramla onlari andiq! Hər halda ozumuzu inandirmağa calişdiq ki daha bu dəfə qirdiqacdi olmayacaq! Forumun anasinin bu yerdə qilaği cingildədi.
Goydən bir alma,bir əncil və bir turp duşdu,dartdilar,dartdilar,cixara bilmədilər.EEE aləmi qatdim ee bir birinə :blushL:

Qardash bu kelimeni oxuyanda lap ozumu rehmete getmish kimi hiss eledim. :flowers1:

Allah komeyiniz olsun, biz de hemishe sizin kimi qardashlarla fexr edirik. Allah mehriban etsin.

Hemisheki kimi tefsilati ile yazmisiz, ELA!!!
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#311 AHMADIYYE

AHMADIYYE

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 12:19

Forumun anasinin bu yerdə qilaği cingildədi.

:blushL:

Deyirem axi..qulaglarim niye yanirdi bele..

#312 Nezaket1983

Nezaket1983

Raqib Awwal – Master Seargeant

• Murid
  • 250 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 14:15

MIROTVORES70_Maşallah olsun Vallah,sizin insanlar haqda olan şərhlərinizi çox gözəl izah edirsiz.Elə istəyirdim ki,bizdə iştirak edək bu dəfəki sobirunda.Rufat qardaşınız bir balaca soyuqlamışdi,ona görə gələ bilmədi sizin görüşə,inşallah gələn səfərə görüşərik.Hacı Qardaşlarımızın da Allah-Taala ziyarətlərini qəbul və mübarək etsin.Amin
Insanın vücudu üç hisseden ibaretdir. Bunların biri Allaha aid, digeri özüne aiddir, o biri ise ilan-çayır ve heşeratlar üçündür. Allaha aid olan hisse ruhdan ibaretdir. İnsanın özüne aid olan hisse onun emelleridir. İnsanın bedeni ise (ölenden sonra) ilan-çayır ve heşeratlara qalar. İlan-çayırdan ötrü (yeni öz cismani istekleri üçün) çalışan adam ziyan çekmişdir.

#313 Shemsi

Shemsi

Muqaddam – Lieutenant Colonel

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 18:18

KOMANDİR qardaş, belə təfsilatıyla təsvir etdiz, bizi nigarançılıqdan çıxardız :) Bizi deyəndə elə şəxsən məni)))
Sizin təsvirinizlə forumçuları daha yaxşı tanıyıram) Bir də ən çox marağımı cəlb elədi o naməlum şirniyyat, nə idi o elə görəsən... :rolleyes: :)

Allah Rufat qardaşa, Zeyd qardaşa şəfa versin. Allah yardımçıları olsun.

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#314 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 15 декабря 2009 - 21:52

Komandir, mən tanıdığım şəxsləri 100-100 dəqiqliklə verib. Hərbçi olub yəqin ondandır ki, hər insanı bir görünüşdən tanıyır.

Ps. sobiriun haqqında yazılanları oxudum, olmadığıma təəssüfləndim. Səbəbin əvvəl yazmışdım, haqqınızı halal edin.
pss. kərbəladan gələn konfetlər menuda yoxdu axı KOMANDİR?! :rolleyes:

#315 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 16 декабря 2009 - 01:35

1Heydər qardaşim,Allahimiz o qədər adil və alimdir ki,hər zaman pisi pisə,yaxşini yaxşiya qovuşdurar.Gec olar,guc olar,Qarşilaşdiğimiz buna subut! Onu tanimayana lənət!
2şAhmadiyyə baci ,hələ Doxturun dilindən qurtaran olmayib bu forumda,elə mənim də,prob elə gələn soberunda gəlmə,onda qulaqlarin da usyana qalxacaq!
3Fidan baji səni istəməyənlər rəhmətə getsin,ee caşdim eee,gorbagor olsunlar!
4Nəzakət baci,duzdur,Rufata oyrənmişik artiq,ALLAH ona da Zeydə də şəfa versin,yerlərini saxlamişdim,hec kim də oturmadi,ozləri gəlib oturarlar inşəALLAH! OZU DƏ GƏLƏN DƏFƏ MUTLƏQ BACİLARİMİZ OLACAQ!
5Şəmsi baci,vallahi,hec ozum də bilmədim,Saqi qardaşi bilə bilə qizişdirdim ki,hec kəs mənim o şirniyyati ciddi -cəhtlə məhv elədiyimi gorməsin! Elədim də.
6 Sair bilirsən ki səni hami cox istəyir,bu dəfə halal etmək olmayacaq haaa,mutləq gələcəksən,yoxsa şairlərin represiyasini elan edəcəm! Amma Doxdurdan Kərbəladan gələn şirniyyat qalar? Hamisi ilə qarninda eksperement aparib,elmi iş yazir axi)))))
HAMİNİZA TƏŞƏKKURLƏR,HAMİNİZ SƏMİMİ,ƏQİDƏLİ VƏ SEVİMLİSİNİZ MƏNƏ,GOR İŞ NƏ YERƏ CATİB Kİ,KECMİŞDƏ SARMİSAQ OLAN KOMANDİR,SİZİNLƏ ŞƏKƏRBURAYA DONUB EE))) GOZU GOTURMƏYƏNİN GOZUNƏ AVİASİYA BOMBASİ!!!

Изображение

#316 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 26 декабря 2009 - 23:27

1Heydər qardaşim,Allahimiz o qədər adil və alimdir ki,hər zaman pisi pisə,yaxşini yaxşiya qovuşdurar.Gec olar,guc olar,Qarşilaşdiğimiz buna subut! Onu tanimayana lənət!
2şAhmadiyyə baci ,hələ Doxturun dilindən qurtaran olmayib bu forumda,elə mənim də,prob elə gələn soberunda gəlmə,onda qulaqlarin da usyana qalxacaq!
3Fidan baji səni istəməyənlər rəhmətə getsin,ee caşdim eee,gorbagor olsunlar!
4Nəzakət baci,duzdur,Rufata oyrənmişik artiq,ALLAH ona da Zeydə də şəfa versin,yerlərini saxlamişdim,hec kim də oturmadi,ozləri gəlib oturarlar inşəALLAH! OZU DƏ GƏLƏN DƏFƏ MUTLƏQ BACİLARİMİZ OLACAQ!
5Şəmsi baci,vallahi,hec ozum də bilmədim,Saqi qardaşi bilə bilə qizişdirdim ki,hec kəs mənim o şirniyyati ciddi -cəhtlə məhv elədiyimi gorməsin! Elədim də.
6 Sair bilirsən ki səni hami cox istəyir,bu dəfə halal etmək olmayacaq haaa,mutləq gələcəksən,yoxsa şairlərin represiyasini elan edəcəm! Amma Doxdurdan Kərbəladan gələn şirniyyat qalar? Hamisi ilə qarninda eksperement aparib,elmi iş yazir axi)))))
HAMİNİZA TƏŞƏKKURLƏR,HAMİNİZ SƏMİMİ,ƏQİDƏLİ VƏ SEVİMLİSİNİZ MƏNƏ,GOR İŞ NƏ YERƏ CATİB Kİ,KECMİŞDƏ SARMİSAQ OLAN KOMANDİR,SİZİNLƏ ŞƏKƏRBURAYA DONUB EE))) GOZU GOTURMƏYƏNİN GOZUNƏ AVİASİYA BOMBASİ!!!

Booooy, başıma xeyir, elə зıxır ki, mən "xolostoy" danışmışam? Amma biləndə ki, цzь də bilmədən xeyixah iş gцrmьşəm, sevindim! Nuşi can, mənim Qardaşım!

Сообщение отредактировал Saqi_73: 26 декабря 2009 - 23:28

HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#317 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 27 декабря 2009 - 15:37

Booooy, başıma xeyir, elə зıxır ki, mən "xolostoy" danışmışam? Amma biləndə ki, цzь də bilmədən xeyixah iş gцrmьşəm, sevindim! Nuşi can, mənim Qardaşım!

Haci gəl məni dilə basma daaaa! bilirsən ki səndən əl cəkən deyilləm,artiq mən də bilirəm ki,biləcəridəki strelka harani gostərir! bax daaaa :gizildish:

Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 27 декабря 2009 - 15:40

Изображение

#318 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 04 января 2010 - 21:19

Aha, 1-ci deyəsən mən yazıram Sobirun barədə...bilsələr ki mən yazmışam dərimə saman təpərlər. Sobirun çox əla keçdi heç deyilməyəcək dərəcədə. Olduğumuz bir neçə saat ərzində vaxt elə keçdi ki heç hiss etmədik. Amma bu dəfə daha diqqətli idim...Hamıya göz yetirirdim ki kim nə edir. Çünki keçen dəfə Mirotvores şirniyyat məsələsində mənə dərs vermişdir. Bu dəfə isə doktur mürəbbənin üzərində böyük bir əməliyyat aparırdı nəticəsini mən hələdə bilmədim. Özündən soruşub cavabını almaq lazımdır ki, məsələ nə yerdə qaldı.Yığıncaq çox mehriban və səmimi tərzdə keçdi ki, bir birimizdən heç ayrılmaq belə istəmirdik.Hələlik bu qədər.... Amanın günüdür, mən sizə demədim siz də bilmədiniz...Bilsələr ciyərimi çıxartıb paştet düzəldib vovkaların qabağına qoyacaqlar.
HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#319 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 04 января 2010 - 21:25

Saqi, düz qeyd eliyib, əla oldu! Saqi özü də əvvəldə deyildiyi kimi canlı ensiklopediadır. Kim hansi hedisin nömrə neçə, səhifə neçədə olduğunu bilmək istiyir müraciət eləsin

#320 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 04 января 2010 - 21:48

HƏƏƏƏƏ,(qoyun bir əllərimi cirmayim daaa)
Haci mənim atimnan gəlmisən deyəsən!
Bu gunku soberunu təşkil edənlərdən ALLAH hər iki dunyada cəkiyə gəlməz qədər razi olsun! Cox lazimli və cox vacib əməllər oldu! Duzdur,mənə yeni tapşiriqlar verildi(toşhu zabit yiğincağindaki kimi),amma mən artiq buna bir nov adətkərdə olmuşam ee.
Mən gələndə hami orada idi:
Tatar( forumun baş məsləhətcisi və umumdunya koordinatoru)
AL-FATH( rəis sobstvennoy personoy i s noutbukom"ACER)
Doxdur(Baah bundan əlhəzər,Allahin bəlasi,aləmi bir-birinə qatan,slabonervnim ne podxodit!)
Saqi 73(Hacini bu gunlərdə "xodyaciy islamskiy ensklopediya"tituluna layiq gorduk,vovkalarin qənimi)
Heydər(Haci həmişəki kimi sakit və təbəssumlu)
Şair( Allahu Əkbər,başima 100 qapaz sal, inanmazdim ki bu odur,amma o idi.MAŞALLAH,ƏHSƏNUL XALİQİN!)
Malik Aştar( Mənim kimi snayperlərə utəkdən vurulan bir hərbi analitik)
Behnam( Cox gozəl,incə yumorlu,və cox dəqiq bir qardaş(islami hokmlərdə))
Subhani( məni qinama"yazajam")
Abu Sufyan Ordusu( necə idi elə,az danişar,amma fətvasindan durr)
Həə girdim "LA ŞARBİYƏ" gordum nəsə şirin bir tustu var ee burda,mən də paravoz,Hacilarin əlində qəlyan.Adə bu nə yaxşi şey imiş,aldim Heydər qardaşdan,əlinə "cubacubs" verilmiş uşaq kimi axira qədər əldən vermədim.Balam bunun icinə nə qədər tutun girir ki, duz gedənə kimi qurtarmadi daa. TATAR, hec kimin sualini buraxmayib hamina tocka ba tocka cavab verdi.
Doxtur,mən deyəndə Allahin bəlasidir,inanmirlar,qəlyanin qabindan bir yazi tapdi ,1 saat aləm dəydi bir-birinə,haminin başi qarişdi bu` yazilari təhlil eləməyə.Sakit dura bilməz haaa,Mutləq bir şey tapmalidir.Geoloqdur bir sozlə! ;)
Şair sakit və cox cozəl baladir,hec kim təsəvvur eləməyəcəyi bir anlamda!
Naci Saqi yenə də həmən Saqi idi,vərəqlədikcə yeni şeylər taparsan,Əhsən Vallah!
Hami mehriban,deyildiyi və gorunduyundən daha cox səmimi və dəyərli.
Amma Subhani də maşallah!podrobnu yazmitram haaa :) qərdeşim,amma yolda Allah eləməsin qabağina lisenziyalari HACİ SAQİDƏ olan vovkalardan cixa,Vsyo,kitabi bağlandi. ;)
Belə ki, soberunumuz coz işguzar və layiqli kecdi.
Mən Allahin fağir,məzlum bəndəsi,hec ağzimi acmadim ki,bir tərəfdə buzuşub qaldim :) ( gorəsən inanan olacaaq?)
ALLAH HƏR BİRİNİZDƏN RAZİ OLSUN VƏ HƏR BİRİNİZİN ADDİMİ SAVABA YAZİLSİN!

Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 04 января 2010 - 21:50

Изображение

#321 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 04 января 2010 - 23:07

inshaAllah, sobirun navaxtdi?:)Bu movzuda ilk defeyemee)))sorryy)))
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#322 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 09:49

Toydan sonra nağara ...)) dünən idi

#323 Heyder313

Heyder313

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 490 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 11:49

Allah iwtirak eden ve elemeyen qardawlarimizdan razi olsun.cox maraqli oldu ,cox semimi ve mehribancasina kecen bir Sobirun idi.Mawallah bele hiss eledim ki,aramizda az yawli qardawimiz Wair qardawimiz idi,mawallah uzune demek olmasin cox exlaqli ve merifetli bir cavandir ,Allah onu saxlasin.Demek olar ki,sakit oturub qardawlari cox sebr ve temkinle dinledi.
Saqi 73 qardawimiza gelende o VABWEEEM DANIWMIRDIKI,QAQACANI:))bir soznen imkan verdi ki ,bir agzimizi acaq daniwaqqqq????:)))
yene arada gizlin gizlin Tatar qardawimizla ve Miratvorec qardawimizla sohbet elemek imkani elde edirdim.
menim nakauta salan qelyan oldu,hemiweki kimi gormemiw kimi o qeder Qelyan cekdim ki,uje bawimi hiss elemirdim.Subhan qardawimizda mawallah,daniwmir,daniwanda da bir kelme deyir vessalam.DrWhite da menim kimi,sakit durub dinleyir ve herdende Qelyanin dadina baxirdi:))amma fikir verdim diyasan Saqi73 ve menden bawqa uwaqlar lubiteldiler qelyan cekmekde,biz day sac agartmiwiq bu iwde:))))diger qardawlardanda Allah razi olsun,ehsani veren Azer ve adini unutsamda o biri qardawimizdanda.

#324 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 11:55

tezelikce sobirun olub??????? beyem???

#325 Heyder313

Heyder313

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 490 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 12:00

tezelikce sobirun olub??????? beyem???

Salam qardaw,necesen? he yerun melum dunen uzkiy kruq yigiwmiwdiq

#326 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 12:13

budu qardashliqivuz nosh xeber elemeduz mene?

#327 Heyder313

Heyder313

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 490 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 12:16

Can qardaw,hele seninde adin cekildi orda,men ele bilirem senin xeberi var qardawim:)meclisi tewkil edenlerden soruw qadasi,mende devetli idim:)

#328 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 12:40

kim tewkil etmiwdiki meclisi? hec olmsa bir elan zad vererdiz nooooooollllllub ala ?????????
hech yaxshi hereket deyildi :)

#329 Dr.White

Dr.White

Белый Форума

• Murid
  • 741 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 12:48

kim tewkil etmiwdiki meclisi? hec olmsa bir elan zad vererdiz nooooooollllllub ala ?????????
hech yaxshi hereket deyildi :)

Neeee sobiruun ?? Ala kim sobirun edib meni cağırmayıb ? Oydaaaaaaa sora deyiller ki , niye qan qan deyirsən ... Sübhanallah !!! Sözüm yoxdu Ətağa cəddi ...
Cin görürem, şeytan görürem - qorxmuram,
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !

I am proud to be Rafidi !!!

#330 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 05 января 2010 - 14:46

hech yaxshi hereket deyildi :(

"İ" qardaşim incimə sənə qurban, bu soberun elə tez oldu ki,mən lap az vaxt qalanda bildim.Əsasən yeni vəzifələr haqda sohbət getdi.Darixma ,bu gunlərdə mutləq boyuk sostavda yiğişacağiq! Haqqini həlal elə,biraz qacdi-qovdu oldu !

Изображение

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

Рейтинг@Mail.ru