Собирун | Toplantı
Отправлено 22 февраля 2010 - 01:07
Отправлено 22 февраля 2010 - 01:10
Qardaş burda konkret məqsəd kimin nə elədiyi yoxe, məclisdə iştirak etməkdi..Dini konkurslar da olacaq..Nəm, kef sənindi Ətraflı təəssüratlarımı bölüşərəmMA.ALLAH, butun restoran saxlayanlar və şou biznes əhli həcidir və namaz əhlidir! Həsənağa mən gələ bilməyəcəm.Get və ətrafli yazarsan bu haqda!
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 22 февраля 2010 - 01:25
Əşşi olsun daa,mən sozgəlişi dedim.İstəməyənim gozunə tank mərmisi dəysin.Sadəcə mən o gun cixa bilməyəcəm.Get yaz və bizi də şad elə!Qardaş burda konkret məqsəd kimin nə elədiyi yoxe, məclisdə iştirak etməkdi..Dini konkurslar da olacaq..Nəm, kef sənindi Ətraflı təəssüratlarımı bölüşərəmMA.ALLAH, butun restoran saxlayanlar və şou biznes əhli həcidir və namaz əhlidir! Həsənağa mən gələ bilməyəcəm.Get və ətrafli yazarsan bu haqda!
Отправлено 22 февраля 2010 - 10:34
Отправлено 22 февраля 2010 - 12:35
قال رسول اللّه (ص): ان الحسين مصباح الهدى و سفينة النجاة
-------------------------------------------------
"Ey Kitab Ehli! Niye haqqı batılla qarıştırır ve bile bile gerçeyi gizlidirsiniz?" (Âl-i İmrân, 3/71),...........
<Bu kishi sayiqlayir....ALLAHIN KITABI BIZE BES EDER>............
---------------------------------------------------
Отправлено 22 февраля 2010 - 13:42
1. Şair,
2. Mən
Hələki 2 nəfər
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 22 февраля 2010 - 16:05
))MA.ALLAH, butun restoran saxlayanlar və şou biznes əhli həcidir və namaz əhlidir!
Отправлено 22 февраля 2010 - 19:08
Yoox,Əstəqfurullah, Əmələ qiymət Allaha məxsusdur! Amma bu Həcilərdən və geydirmə namaz əhkindən nələr cəkmişəm,((ALLAHU ALİM. Ozu qiymət verər! Bəziləri həqiqilərə də kolgə salir!Həsənağa, əsası Şeyxdir.
))MA.ALLAH, butun restoran saxlayanlar və şou biznes əhli həcidir və namaz əhlidir!
Отправлено 23 февраля 2010 - 13:20
Verdiyim sozu her zaman tutmaga calishiram ALLAHIN komeyi ile.Baax,dediniz haaa))) yazildi!
Gorek o gune qeder bashimiza neler gelir.
ALLAHDAN xeirlisi.
Отправлено 23 февраля 2010 - 22:51
Amin baci! Birdən xəstəxanada olsam,Tatara deyəcəm ki,mənim koykami Qazelə qoyub La-Şarbiyə gətirsin!Qəbirsanliqda olsam,iş uje Mollalıqdır!(Yəni bizim Molla haa)Verdiyim sozu her zaman tutmaga calishiram ALLAHIN komeyi ile.Baax,dediniz haaa))) yazildi!
ALLAHDAN xeirlisi.
Отправлено 23 февраля 2010 - 23:00
Amin baci! Birdən xəstəxanada olsam,Tatara deyəcəm ki,mənim koykami Qazelə qoyub La-Şarbiyə gətirsin!Qəbirsanliqda olsam,iş uje Mollalıqdır!(Yəni bizim Molla haa)Verdiyim sozu her zaman tutmaga calishiram ALLAHIN komeyi ile.Baax,dediniz haaa))) yazildi!
ALLAHDAN xeirlisi.
Отправлено 27 марта 2010 - 20:13
Отправлено 27 марта 2010 - 20:59
Отправлено 27 марта 2010 - 22:00
Adə, Şair, altdan-altdan varinəni sən sökürdün, yoxsa mən? Day mənim sənə sözüm yoxdu....
Отправлено 27 марта 2010 - 22:38
Şükranallah, səpməmişəm hələm, amma ki, ehtimal var Birdə ki, mənim axı allerqik deyiləəəm, nöç səpirəmee?Yenə sualla cavab verirsən?Bəs deyildi sobirundakılar sənə?Yenə başlayııım??AaaaaHəsənağa, yenə gülürsən? İndi yazım ki, Sobirun da nələr eləmisən? Hələ səpməmisənki? Davlennün normadadu? Nigarançılıq öldürüb məni o gündən, əlaqə də saxlaya bilmədim ki, görüm nə oldu Aqibətün...>
Отправлено 27 марта 2010 - 22:39
Helədə gözdər eləmisənkiiii, aydaaa Adəəə, yanımda oturan bə kim idi??Nçe nçe nçe nçe... Saqi sobiruna gedirsən, bəs mənə niyə xəbər etməmisən?
Отправлено 27 марта 2010 - 22:40
Mənim nağada. neçə qr mürəbbə yeməgimi sayduğuvi bilirdim, day Şairi də güdürdüün??Lətifəsi bizdən 1000 uzaq olsun! Rəhmətlik Nəsibə Zeynalova deyirdi: " Gözünnən gəlsün ətdi piraşkilər!"--- O məsəl yadıma düşdü...
Adə, Şair, altdan-altdan varinəni sən sökürdün, yoxsa mən? Day mənim sənə sözüm yoxdu....
Отправлено 28 марта 2010 - 11:23
Отправлено 28 марта 2010 - 13:19
Sözlərinizdə həqiqət var Sevincimdən çaşmışdımeee, qəndi çörək sanıb mürəbbəyə batırmaq istəyirdim, amma sağolsun bir nəfə məni day elə güdürdükiiii, birtəhər özümi saxladımİstəyirsən deyim ki, Doxtur qəlyanın başına nə oyun gətirdi? Sübhaniyə demədim ki, bir parça çörək gətirsinlər? Şair ALLAH saxlamış, çayı " filtirovka" eliyirdi! Sən də ki... Az qalmışdı ki, qəndi də varinəyə batırıb yeyəsən! Nooolub, dünyanın axırıdı beyəm>
Отправлено 30 марта 2010 - 16:30
Qarlı dağlar aşaraq, çox ellər dolaşaraq...
Şaxta babanın ayağı sürüşdü... Kəllə məyallaq yerə dəydi...
Amma mən də gəldim...
Mirotvores70, Saqi_73, Al-Fath, Heyder313 ve s. məni görmək istəyən qardaşlar və ...
Mənim köhnə nikim Günahkar. Nədənsə Günahkar nikilə girə bilmədim. Nikimi dəyişməli oldum. İnşa ALLAH gələcəyəm Sobirun`a... Vaxt barədə razılığa gəlmək qaldı sizin öhdənizə.
Отправлено 31 марта 2010 - 15:36
Отправлено 31 марта 2010 - 15:52
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 31 марта 2010 - 19:35
Salam mənim əzizlərim! Çoxdandır uzaqlarda idim. İndi gəldim, sizlərlə görüşməyə. Lap şaxta baba demişkən:
Amma mən də gəldim...
Mirotvores70, Saqi_73, Al-Fath, Heyder313 ve s. məni görmək istəyən qardaşlar və ...
Mənim köhnə nikim Günahkar. Nədənsə Günahkar nikilə girə bilmədim. Nikimi dəyişməli oldum. İnşa ALLAH gələcəyəm Sobirun`a... Vaxt barədə razılığa gəlmək qaldı sizin öhdənizə.
Ey oğlan PİYANAR! Çaşdımeeee, Qünahkar! Xoş gəlib səfa gətirmisən, Əziz Qardaşım! Görüşəəriiiik!
Сообщение отредактировал Saqi_73: 31 марта 2010 - 19:36
Отправлено 31 марта 2010 - 20:31
Отправлено 31 марта 2010 - 22:46
Boyyy PİYANAR? Həci deyirsən indi GUNAHKAR bizə bu xalatın sirrini acacaq?Salam mənim əzizlərim! Çoxdandır uzaqlarda idim. İndi gəldim, sizlərlə görüşməyə. Lap şaxta baba demişkən:
Amma mən də gəldim...
Ey oğlan PİYANAR! Çaşdımeeee, Qünahkar! Xoş gəlib səfa gətirmisən, Əziz Qardaşım! Görüşəəriiiik!
Отправлено 01 апреля 2010 - 23:13
Salam eziz gardashim xosh gorduk sizi.))))Salam dostlar. Insha ALLAH bu yaxinda gorusherik. Piyanari turkler piyasaya dashidilar. Degeri dushmush.
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 02 апреля 2010 - 16:10
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#420
Отправлено 03 апреля 2010 - 12:24
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей