Наш стол
Отправлено 15 января 2010 - 15:44

Отправлено 15 января 2010 - 20:28

Aş bişirildi, qaşqaldaq ləvəngisi... Bəh-bəh... Təsəvvür edin də... Nə vaxtdır ki, qaşqaldaq görməyən adam... Ovçulara qədər, hamısını xeyirlə yad elədim... Qollarımı çırmalayıb özümü verdim süfrəyə... Nə qədər dedilər ki, qaşıqla ye, qulaq asan kimdi eee... Onu əllə, ləzzətlə yedim...

Yeriniz məlum...
P.S. İlahi bütün nemətlərə görə sənə şükürlər edirik... Amin!
Отправлено 15 января 2010 - 21:10
Səhər 2 şirni + 1 çay
n stəkan çay n dənə konfet
1-2 buxanka çörək
katlet + kartof
axşamdan sonra ağır yemek yemirəm, diyetadayam axı, bilmirəm adı nədir içində ət bir də mərci var idi.
Maraqlıdıree, mənim diyetam niyə alınmır, Ramazan ayı bitəndən sonra, sürətlə çəkimdə qalxma müşahidə olunur
Əlhəmdülillah,, hər nemətinə görə
Сообщение отредактировал Şair: 15 января 2010 - 21:11
Отправлено 15 января 2010 - 21:23
Heç nə diyetadayam diyen az yiyirem, ))
Səhər 2 şirni + 1 çay
1-2 buxanka çörək
katlet + kartof
axşamdan sonra ağır yemek yemirəm, diyetadayam axı, bilmirəm adı nədir içində ət bir də mərci var idi.
Maraqlıdıree, mənim diyetam niyə alınmır, Ramazan ayı bitəndən sonra, sürətlə çəkimdə qalxma müşahidə olunur
Şair mənim asan dietam var... Yeyirəm, içirəm, otururam... Bütün işim oturmaqdadır... Dərsdə, oxuduqda, kompyuterdən istifadədə otururam... Son iki ildə 11 kq artmışam... İdmana da getdim, bəxtimdən zalı təmirə bağladılar...

Отправлено 17 января 2010 - 23:56
Bəəli,bir mən qaldim tavaya baxa -baxa!!!!Mən dəNush olsun!balıq yedim
Men de isteyirem![]()
![]()
Ahmadiyya bacı, bugünkü menyu hamısı dadlıdır: Balıq (Shemsi), Kabab, salat + alma soku ve s. (Coldunya), Borş - (Nəzakət), Düşbərə, Qutab (Heyder qardaş)Haminiza nuş!!! Bizdə ajlixdi )))

Отправлено 17 января 2010 - 23:59

Отправлено 18 января 2010 - 00:01
Hə də gəl bir məni də ye! Bu nun dietasina bax eee.Belə dietaya canim qurban!Heç nə diyetadayam diyen az yiyirem, ))
Səhər 2 şirni + 1 çay
1-2 buxanka çörək
katlet + kartof

Отправлено 18 января 2010 - 00:05

Отправлено 18 января 2010 - 00:07
Fitillə MAŞTAĞAYA)))Gürcü xingalı bişirə bilirsüüz??Mən dadmaö istərdiiim:) Xoşum gəlireee:))CİNNƏNDİM EEE,Bu ciyərin aciğina sabah gurcu xəngəli bişirəcəm! Şəxsən! Qoy lap qaralib məhv olsun xəcalətdən!

Отправлено 18 января 2010 - 00:10
Bu yerdə Mirotvoresi ağlamaq tutdu HƏCİ))))indi yaxwi duwbere icerdim balaca duwbereler ve ondan sonrada qutab
)

Отправлено 18 января 2010 - 12:10
Səhər 2 şirni + 1 çay n stəkan çay n dənə konfet 1-2 buxanka çörək katlet + kartof axşamdan sonra ağır yemek yemirəm, diyetadayam axı, bilmirəm adı nədir içində ət bir də mərci var idi. Maraqlıdıree, mənim diyetam niyə alınmır, Ramazan ayı bitəndən sonra, sürətlə çəkimdə qalxma müşahidə olunur Əlhəmdülillah,, hər nemətinə görə Şair mənim asan dietam var... Yeyirəm, içirəm, otururam... Bütün işim oturmaqdadır... Dərsdə, oxuduqda, kompyuterdən istifadədə otururam... Son iki ildə 11 kq artmışam... İdmana da getdim, bəxtimdən zalı təmirə bağladılar...Heç nə diyetadayam diyen az yiyirem, ))

İdman, yaralı problemdir. Bizim komandir insaflı çıxıb, arada mənə cəza kimi fiiziki hərəkətlər vermir ki, biz də o şərəfə nail olaq

Отправлено 18 января 2010 - 17:29
Günahkar qardaş (İnşAllah ki, günahları bağışlananlardan olarsız) sizinkilər ki, o qaşqaldağı sərhəddəm keçirə biliblər, halal olsun. Burda millətin əlindən alıb o qaşqaldağları yandırırlar, gündə də bir monitoring keçırılır. Yəqin gömrükdə tanış-biliş varAzərbaycanda qaşqaldaq quşu gətirmişdilər...
Aş bişirildi, qaşqaldaq ləvəngisi... Bəh-bəh... Təsəvvür edin də... Nə vaxtdır ki, qaşqaldaq görməyən adam... Ovçulara qədər, hamısını xeyirlə yad elədim... Qollarımı çırmalayıb özümü verdim süfrəyə... Nə qədər dedilər ki, qaşıqla ye, qulaq asan kimdi eee... Onu əllə, ləzzətlə yedim...
Yeriniz məlum...
P.S. İlahi bütün nemətlərə görə sənə şükürlər edirik... Amin!

Mən də plovu əl ilə yeməyi xoşlayiram. Ayrı ləzzət olur
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 18 января 2010 - 17:34

Отправлено 18 января 2010 - 17:44
Bu gün 4 qab yemək yedim. Onun 3ü günortaya aid idi. Hələ gün qurtarmayıb. Yaxşı dietadır amma
Nə xəbərdi? Acları da düşünərdiz də

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 18 января 2010 - 17:48

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)
Отправлено 18 января 2010 - 19:31
AAA, bəs o qəşəng arabada sosiska satan hara gedi ee?Səhər 1 stəkan şirin çay içmişəm, 1-2 loxma çörək ondan sonra abırlı-başlı bir şey yeməmişəm. Akademiyada da bir neçə peraşki ilə yola vermişəm. Ümumiyyətlə çox yemək adətim deyil...

Отправлено 18 января 2010 - 19:32

Отправлено 18 января 2010 - 22:55
Bu gün 4 qab yemək yedim. Onun 3ü günortaya aid idi. Hələ gün qurtarmayıb. Yaxşı dietadır amma
Nə xəbərdi? Acları da düşünərdiz dəYenə 2 qab yazsaydınız, başa düşərdim. Mənim kimi sakit adamı məcbur edirsiz ki, hirslənim.
![]()
![]()
![]()
İştahlı adamları görəndə hirslənirəm dəəə...
![]()
![]()
Aaaa nə tez əsəbləşdiz, hələ ondan sonra da var idi. Yaxşı yaxşı, yazmıram yoxsa başınıza bir şey gələr deyərsiz Şair hirsləndirdi onnandı.
Vallah mən nə bilim. Ac tapammıramee, hamı pul istiyir, biri demir ki bir tike çörək və ya bir qab xörək ver, canımı da verim. Onların üstündə Şairin dietası alınmır

Отправлено 18 января 2010 - 22:56
Отправлено 18 января 2010 - 23:06
Ursiyyət şairi Pələng Tolstoy qaqa dmişkən: Şairi leqce ubit,cem prokormit!Bu gün 4 qab yemək yedim. Onun 3ü günortaya aid idi. Hələ gün qurtarmayıb. Yaxşı dietadır amma
Nə xəbərdi? Acları da düşünərdiz dəYenə 2 qab yazsaydınız, başa düşərdim. Mənim kimi sakit adamı məcbur edirsiz ki, hirslənim.
![]()
![]()
![]()
İştahlı adamları görəndə hirslənirəm dəəə...
![]()
![]()
Aaaa nə tez əsəbləşdiz, hələ ondan sonra da var idi. Yaxşı yaxşı, yazmıram yoxsa başınıza bir şey gələr deyərsiz Şair hirsləndirdi onnandı.
Vallah mən nə bilim. Ac tapammıramee, hamı pul istiyir, biri demir ki bir tike çörək və ya bir qab xörək ver, canımı da verim. Onların üstündə Şairin dietası alınmır

Отправлено 18 января 2010 - 23:15
Məndə vardır odin sovet,
Sakit durun, idyot obed

Сообщение отредактировал Şair: 18 января 2010 - 23:17
Отправлено 18 января 2010 - 23:42
Ərməni şairi Rulen Poetyan demişkən,
Məndə vardır odin sovet,
Sakit durun, idyot obed

Отправлено 19 января 2010 - 15:32
Aciğimi cixdim,ciyər-ciyəri yanmişdan!bişirdim gurcu xəngəlini.Amma bir mənim gunumə baxaydiz daa,Ust başim unlu,lap dəyirmanci Balaqədeşə oxşayirdim ee.Bu oxlov ciyəriyanmişin işidi,prinsip aparir mənimlə!
Mən də gürcü xəngəlini yeyə bilmədim... Gürcüstandan biri də var, söz verib ki, "bir dəfə" bişirtdirəcəyəm, gələrsən yeyərik... Sözün düzü iki ildir onu gözləyirəm... Axı özünün də xoşu gəlir... Mən biləni bu iki ildə 20-30 dəfə xəngəl yeyib, amma mən yada düşməmişəm... Nə bilim eee... Bəziləri subaylıqda verdikləri sözləri evlənəndən sonra yaddan çıxarırlar... Qoy qalsın, Azərbaycana gələndə, əvəzini çıxajjjam... Olmasın 5-10 manat... Girəcəm restorana... Başlayacam nəfsimə qulluq etməyə...

P.S. Bəlkə də bir problemi çıxıb... O da ola bilər... Hər insan öz problemlərini daha yaxşı görür... Bəlkə də günahkar mənəm ki, onu suçlu bilirəm...
Отправлено 19 января 2010 - 15:40
Səhər 2 şirni + 1 çay n stəkan çay n dənə konfet 1-2 buxanka çörək katlet + kartof axşamdan sonra ağır yemek yemirəm, diyetadayam axı, bilmirəm adı nədir içində ət bir də mərci var idi. Maraqlıdıree, mənim diyetam niyə alınmır, Ramazan ayı bitəndən sonra, sürətlə çəkimdə qalxma müşahidə olunur Əlhəmdülillah,, hər nemətinə görəHeç nə diyetadayam diyen az yiyirem, ))
Şair mənim asan dietam var... Yeyirəm, içirəm, otururam... Bütün işim oturmaqdadır... Dərsdə, oxuduqda, kompyuterdən istifadədə otururam... Son iki ildə 11 kq artmışam... İdmana da getdim, bəxtimdən zalı təmirə bağladılar...

Seyyid, "inkişaf" səndə nə tez gedir? Nəfsi idarədən asılı olaraq bəlkə də, 2 aya həmin çəkini alıb və ya ata bilərəm

İdman, yaralı problemdir. Bizim komandir insaflı çıxıb, arada mənə cəza kimi fiiziki hərəkətlər vermir ki, biz də o şərəfə nail olaq

Şair iş orasındadır ki, mən nəfsi idarə etməmişəm dəəə... Sadəcə öz gedişatıyla bu səviyyəyə gəkib çıxıb... 100 kiloya çatmamış həkimə, idmana getdi yoxdu...
Отправлено 19 января 2010 - 15:54
Günahkar qardaş (İnşAllah ki, günahları bağışlananlardan olarsız) sizinkilər ki, o qaşqaldağı sərhəddəm keçirə biliblər, halal olsun. Burda millətin əlindən alıb o qaşqaldağları yandırırlar, gündə də bir monitoring keçırılır. Yəqin gömrükdə tanış-biliş varAzərbaycanda qaşqaldaq quşu gətirmişdilər...
Yeriniz məlum...
P.S. İlahi bütün nemətlərə görə sənə şükürlər edirik... Amin!![]()
Mən də plovu əl ilə yeməyi xoşlayiram. Ayrı ləzzət olur
Fidan bacı, ALLAH sizin də bütün günahlarınızı bağışlasın və sizə oqqqqədər savab yazsın ki, razı olasınız... Sözün düzü uzun müddətdir Azərbaycana ayağım dəymir... Daha oranın havası üçün də darıxmışam eee... Amma qaşqaldağı başqaları gətirib, hədiyyə eləmişdilər... Keçirilmə qaydaları məxfi saxlanılır...

Отправлено 19 января 2010 - 21:44
Отправлено 19 января 2010 - 21:50
inananin başina aviasiya bombasi duşsun! 500 kiloluq!Komandirin əmri gərəyincə, bu gün dünənkindən az yemişəm. Həm də evdə az olmuşam, bəlkə də ondandır

Отправлено 19 января 2010 - 21:53
Ayəə,, indi deyersən, bu boyda xalqın qəhrəman şairi yalanmı söyləyəjək?!inananin başina aviasiya bombasi duşsun! 500 kiloluq!Komandirin əmri gərəyincə, bu gün dünənkindən az yemişəm. Həm də evdə az olmuşam, bəlkə də ondandır
Ayə, yalan söyləyirəmsə Bakının zavodlarının tüstüsü qənim olsun mənə

Отправлено 19 января 2010 - 21:57
Ayəə,, indi deyersən, bu boyda xalqın qəhrəman şairi yalanmı söyləyəjək?!inananin başina aviasiya bombasi duşsun! 500 kiloluq!Komandirin əmri gərəyincə, bu gün dünənkindən az yemişəm. Həm də evdə az olmuşam, bəlkə də ondandır
Ayə, yalan söyləyirəmsə Bakının zavodlarının tüstüsü qənim olsun mənə

Отправлено 20 января 2010 - 13:52
AAA, bəs o qəşəng arabada sosiska satan hara gedi ee?Səhər 1 stəkan şirin çay içmişəm, 1-2 loxma çörək ondan sonra abırlı-başlı bir şey yeməmişəm. Akademiyada da bir neçə peraşki ilə yola vermişəm. Ümumiyyətlə çox yemək adətim deyil...
Mən müsəlman adamam, Hot dognan, sosiskaynan nə işim var?

Hə Şair, da boğazımızı qurutdular...

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей