Aydın görən yolu Qurandan aydən görə v gedər...Mən peyğəmbərimi deyil ALLAHIMI və Onun Yolunu sizlərə reklam edirəm, sizlərə fərqli - ALLAH adamına yaraşan davranış qaydalarını göstərməklə (Quran ayələrinə istinad, təhqirsiz, böhtansız yazışma, gözəl dəvət və təhiyyət və s.) Onun İzni ilə...IBRAHIMOĞLU müəllimin burda yazışmasının bir məqsədi aşkar ğörünür. Öz "peygəmbərini" burda reklam etmək. Ona görədə arada dəvət edir onun yanına, onu leksiyalarına və tez tez saytlarına istinad edir. Bir fikir verin postların altında saytlarının şrifti nə boydadır, maşallah!
Lap gəl-gəl deyir. Ona görədə bu qardaş mənasız sözlərin yazmaqla alt sətirdə reklamını yayır. Kişi marketinqdən xəbəri var!
P.S. Sabah eşitsəm ki bu forumdan bir necə nəfər artıq o "peyğəmbərin" yanına getməyə başlayır təccüblənmərəm.
Hər şey aydı görünür kimi və nəyi reklam edirsiniz.
Maraqlısı odur ki sifarişci kim və sifarişin məbləği nəqədərdir.
Sizdən sonra vovkalar azda olsa hörmətə minərlər. Onların işində hec olmasa bir prinsiplik sesilir.
Sifarişçi - məni bura dəvət edən, "məbləğini" də hələ də, özü kimilərlə birlikdə yığır - şeytan öyrətmələri ilə... sonra yığılan "məbləğ" axirətdə ona və onun kimilərə çoox baha başa gələcək... Vovkalar deyəndə kimləri nəzərdə tutduğunuzu bilmədim... Ancaq onların prinsipini görüb, mənim və mənim kimilərin Quranla yol getmə və onunla çağırmaq prinsipini görməməyiniz də də təbiidir. Bunun səbəbini Qurandan deyim,
2-(171).Məsəli o kəslərin ki kafirdirlər o kəsin məsəli kimidir ki səsləyəndə onu eşitməyir ancaq dua və nida Kar, lal və kordurlar və onlar əql etməzlər!
Və bunu da deyim ki, bəlkə düşünəsiz: 6-(50).De: «Mən sizə demirəm ki, mənim yanımdadır Allahın xəzinələri və qeybə alim də deyiləm və sizə demirəm ki, mələyəm. Mən ancaq tabe oluram mənə açılana». De: «Bərabərdirmi kor və bəsirətli? Ə, fikirləşmirsinizmi?» (51).Nəzərinə çatdır bununla o kəslərin ki, xoflanırlar Rəblərinin tərəfinə toplanacaqlarından, onlar üçün Ondan başqa dost və şəfa edən yoxdur, ola ki, onlar təqvalı olsunlar!