Deməli, mən forumun bütün istifadəçiləri ilə danışıram. Maşallah, "qardaw" Maşallah. Mən tək, siz hamınız. Maşallah qardaw.
Bir dəli bir quyuya daş atdı, bütün ağılılılar yığışdılar başına.
Отправлено 10 июня 2010 - 02:05
Deməli, mən forumun bütün istifadəçiləri ilə danışıram. Maşallah, "qardaw" Maşallah. Mən tək, siz hamınız. Maşallah qardaw.
اللهم عجل لولیک الفرج واحفظ قائدنا الخامنه ای
Отправлено 10 июня 2010 - 02:34
Məgər Allah təala iblisi öz qüdrəti ilə yaratmamışdır ki? Niyə Allah təala adamə çatanda dedi ki, "Mənim iki əlimlə yaratdığıma" məgər Allah təala iblisi özü qüdrəti ilə yaratmayıb?
Bəli, xüsusiləşdirdi və mələklərə əmr etdi ki, ona səcdə edin. Bu xüsusiləşdirmək yalnız ağanız iblisə və siz vəhhabilərə xoş gəlmir.Niyə Allah təala Adəmin yaradılışını xüsusiləşdirdi?
Əksinə hikmət var. Özünün insana münasibətdə xüsusi diqqətini bildirir.məgər iki əlin qeyd olunmasında heç bir hikmət yoxdur?
hanı sizin agıl sahibləriniz? varsa cavab versin.
əgər "əl" qüdrətdirsə, onda belə çıxır ki, Allah təala adəmi öz iki qüdrəti ilə yaratmışdır. Bunu demək istiyirsiniz? Allahın iki qüdrəti var?"
Nə isə, boş boş hamınız üstümə düşməkdənsə biriviz etiraf edin ki, Allah təala quranda nöqsana yol verib və bununla da keçim sizin suallara cavab verməyə və ya keçək ürəyiniz istədiyiniz mövzuya.
Liboy mövzuda sizinlə hazıram, özüdə siz hamınız mən tək.
Əlhəmdulilləh, saglam insanlar oxuyub ibrət alır. Batil əqidə göz qabagındadır.
Отправлено 10 июня 2010 - 02:44
Bir dəli bir quyuya daş atdı, bütün ağılılılar yığışdılar başına.
Liboy mövzuda sizinlə hazıram, özüdə siz hamınız mən tək.
Kontrabasda?
Отправлено 10 июня 2010 - 03:43
Sən "lİboy" mövzuda bu gündəsənsə, onda helə forumlarda olmağın məsləhədir. Qoy camaat sənin bambılı yazılarıvı oxuyub, haqqı bir-az tez tapsın.Liboy mövzuda sizinlə hazıram, özüdə siz hamınız mən tək.
İmam Mehdi (ə.f): "Yer üzü heç vaxt höccətsiz qalmayacaq. İstər o höccət gizli olsun, istər - aşkar."
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
Отправлено 10 июня 2010 - 08:00
Sən "lİboy" mövzuda bu gündəsənsə, onda helə forumlarda olmağın məsləhədir. Qoy camaat sənin bambılı yazılarıvı oxuyub, haqqı bir-az tez tapsın.
Отправлено 10 июня 2010 - 08:11
Bu cəhli mürəkkəbdir. Çətin ki, əlacı tapıla.
Yaxşı işdir də, özünü qoyursan gicliyə, yəni vəhhabiliyə və üstəlik də pulun gəlir. Bundan "zor" iş sahəsi kim tapa bilər?
Отправлено 10 июня 2010 - 10:40
Отправлено 10 июня 2010 - 11:01
Molla!
Bu nədir yazmısan7 "qardaş mənim bu aralar əlim yaman aşağıdı deyirəm bəlkə mən də "
əlin aşagıdır qaldır Yuxarıda.
Отправлено 10 июня 2010 - 11:03
Сообщение отредактировал JAFAR: 10 июня 2010 - 22:20
Отправлено 10 июня 2010 - 11:09
Отправлено 10 июня 2010 - 11:39
Отправлено 10 июня 2010 - 11:49
Mir mustafa!
Yazmısan ki, "Mollanın əlləri aşağı salanmayıb,"
yəni, demək istiyirsən ki, mollanın əli aşagda deyil, daim yuxardadır həəə? cavab gözləyirəm, yaz görüm o necə insandır, yəni, Molla manqurt zaddır? insanın əli aşagda olarda, məgər insanın əli daim yuxarda olur? Əlləri yuxarı qaldırıb gəzməkdə sizdən çıxıb? Nə dir bu rafizilərdə müstəhəbdir? narahat olma bu elə həqiqi mənadadır, prosta sən necə deyərlər tüfürüb qabaga düşmək istədin amma heyif ki............dala düşdün.
Отправлено 10 июня 2010 - 11:51
Сообщение отредактировал JAFAR: 10 июня 2010 - 22:09
Отправлено 10 июня 2010 - 12:10
Molla!
Bu nədir yazmısan7 "qardaş mənim bu aralar əlim yaman aşağıdı deyirəm bəlkə mən də "
əlin aşagıdır qaldır Yuxarıda.
Отправлено 10 июня 2010 - 12:15
Mir mustafa!
yəni, demək istiyirsən ki, mollanın əli aşagda deyil, daim yuxardadır həəə? cavab gözləyirəm, yaz görüm o necə insandır, yəni, Molla manqurt zaddır? insanın əli aşagda olarda, məgər insanın əli daim yuxarda olur? Əlləri yuxarı qaldırıb gəzməkdə sizdən çıxıb? Nə dir bu rafizilərdə müstəhəbdir? narahat olma bu elə həqiqi mənadadır, prosta sən necə deyərlər tüfürüb qabaga düşmək istədin amma heyif ki............dala düşdün.
Отправлено 10 июня 2010 - 12:38
Mir mustafa!
Сообщение отредактировал MirMustafa: 10 июня 2010 - 12:41
Отправлено 10 июня 2010 - 14:12
Отправлено 10 июня 2010 - 14:37
MirMustafa!
Ay bala əl çəkdə. Sən layiq deyilsən.
Отправлено 10 июня 2010 - 15:23
Отправлено 10 июня 2010 - 15:28
Отправлено 10 июня 2010 - 15:30
Mir Mustəfa əlini çək bu balacanin başina,Bəlkə agillandi.MirMustafa!
Ay bala əl çəkdə.
Отправлено 10 июня 2010 - 15:44
Mir Mustəfa əlini çək bu balacanin başina,Bəlkə agillandi.MirMustafa!
Ay bala əl çəkdə.
Отправлено 10 июня 2010 - 17:31
Отправлено 10 июня 2010 - 22:18
İmam Mehdi (ə.f): "Yer üzü heç vaxt höccətsiz qalmayacaq. İstər o höccət gizli olsun, istər - aşkar."
Отправлено 10 июня 2010 - 23:26
Jafar, qardaşım lazım deyil. Yoxsa orda-burda gedib deyəcək ki, yamanca rafiziləri sındırmışdım, postlarımı sildilər. İndi sadəcə məsləhət bilirəm ki, ona cavab yazılmasın. Necə deyərlər, "kor kor, gör gör"Deyirəm, heç 1 səhifəlik söz yazmayıb bu müxalif, amma 14 səhifəlik offtop edib, suallardan yayınıb. Gəl indi bu mövzunu səviyyəsiz offtoplardan və onun offtoplarından yaranan digər offtopları təmizlə də.
Отправлено 12 июня 2010 - 09:52
Отправлено 13 июня 2010 - 13:14
Сообщение отредактировал JAFAR: 15 июня 2010 - 10:54
Отправлено 13 июня 2010 - 13:39
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей