Maşallah qardaw Maşallah.
İndi siz yazın mən kənardan müşahidə edim.
Həyif sualıma cavab vermədin, amma əvəzində yenə boşboğazlıq edib öz dediyini dedin.
Təkcə müşahidə etmə, əvəzində qaçan-oppanan, arığlayan-kökələn, əlli-ayağlı, baldırlı-barmağlı, saqqalsız, qıvrım saçlı, alimlərinin yuxuda gördüyü kimi - gözəl libaslı "məbuduna" ibadət etməyi unutma. "Səlbi" sifətlərnən, "sübüti" sifətləri seçə bilməyə-bilməyə gəlib 20 səhifə özünə "maşallah", сamaata isə "manqurt" yazmağdan başqa heçnə göstərə bilməyib, özünü güldürüb və əqidənin nə gündə olduğunu bir daha göstərdin. Əslində sənin kimilər nə gədər çox olsa, bir o gədər də bizə haqqı camaata çatdırmağ rahatdır.
Mən sənə xəbərdərlaiq edirəm, məni vadar etmə ki, bütün əqidəvizi qoyum bura. Bəsdi Əhli sünnəyə iftiralar atdın, bu nədir yazmısan?
"qaçan-oppanan, arığlayan-kökələn, əlli-ayağlı, baldırlı-barmağlı, saqqalsız, qıvrım saçlı, alimlərinin yuxuda gördüyü kimi - gözəl libaslı"
İftira yalan,hamsı əlacsızdıqdan, acizlikdən, savadsızlıqdan belə şeylərə əl atmısınız. Sən belə şeylərlə ancaq özün kimləri aldad bilərsən. Sadəcə olaraq hələ ki, mən dərinə getmirəm, vadar etmiyin ki, bütün hamsını yazım.
Bu rəvayət mənimdir? utanmırsınız ee, cahil cahil yazmaqdan başqa heçnə bilmirsiniz.
Oxu, gözlərivi yaxşı yaxşı aç və diqqətlə oxu, gör sənin Rəbbinin nə sifətləri var.
شرح نهج البلاغة لابن أبي الحديد (656 هـ) الجزء3 صفحة224
وقال بعضهم: سألت معاذا العنبري فقلت: أله وجه ؟ فقال: نعم حتى عددت جميع الأعضاء من أنف وفم وصدر وبطن واستحييت أن أذكر الفرج فأومأت بيدي إلى فرجى فقال: نعم فقلت أذكر أم أنثى ؟ فقال: ذكر
ərəbcə bilirsən? yoxsa tərcümə edim? hər halda güman edim ki bilirsən və özün oxuyub başa düşmüsən. Tərcüməsini yazsam camaatdan ayıbdır, hər halda burda əksəriyyəti şiədir.
Mən yenə deyirəm məni vadar etmiyin ki, nə rəvayətləriviz var hamsını qoyum bura.
Gəl birnidə verim doyunca oxu həzz al.
نور البراهين لنعمة الله الجزائري (1112 هـ) الجزء1 شرح صفحة249
قال بعضهم - على ما حكاه ابن أبي الحديد -: سألت معاد العنبري فقلت: أله وجه ؟ فقال: نعم حتى عددت جميع الأعضاء من أنف وفم وصدر وبطن واستحييت أن أذكر الفرج فأومأت بيدي إلى فرجي فقال: نعم فقلت: أذكر أم أنثى ؟ فقال: ذكر
buda şiələrin Rəbbi.