1.sen egeri misal cekmedin guya ki men danisirmisam kimi menim yerime menim dilimden danisirdin.
2.men nece az dilini bilmirem ki senin ile az dilinde dansiram?
3.men subut etmisem sizin batil iddianiz olan habl -meselesini subut etmisem siz ise hele de gozunuzu doyursunuz.ve sizin qoyduqnuz sertleri batil etmisem.amma sen bundan danismaq evezine maviyeden hasenden dem vurursan .
4.men beli seni essek hesab edirem amma tam olaraq yox arab dili ile az dilini mecaz meselesinde muqayise etmek meselesinde.
bir deki olub olmadiqini subut etmek ucun email verim seklini gonder baxim gorum qulaqlarin cox uzun deyil?
5.isbat ele
6.get isin mesqul ol movzudan kenar cixma ay insan basa dusmursen.insana sozu nece defe deyerler ki movzudan kenar yazma.sonra essek deyende inciyirsen
ps.guya ki bu zindiq bele terbiyeledir de.forum istirakcilari menim bunun ile evveleki yazilarimi oxusa bunun exlaqsizin biri olduqnu gorer.sadece indi ozunu mezlum kimi gosterir ki haminin buna yaziqi gelsin.ay tulku.
onu da deyim ki men hemin zamanlar bu zindiq ile arab niki ile yazisirdim
1.Onda sən yumurtanı da , toyuğu da misal çəkmədin.Elə danışırdın ki, guya mən səninlə yumurtadan toyuqdan danışıram
2.Mən sənə Azərbaycan dilində bilmirsən demədim.Fərli-başlı bilmirsən dedim.Azərbaycan dilində fərli-başlı bilsəydin bu ikisi arasındakı fərqi başa düşərdin
3.Sən heç nəyi sübut etməmisən, heç nəyi də batil etməmisən.Sən o yazılarınla təsdiq etmisən ki, Quranda məcaz var.BUna görə sənə təşəkkür edirəm!
4.necə yəni mən səni eşşək bilirəm .Amma, bütün məsələlərdə yox ?
Onda mən də durub sənə desəm ki, mən Müaviyəni eşşək bilirəm, amma, bütün məsələlərdə yox, Əliyə qarşı gəlməsi məsələsində, mən səni də eşşək bilirəm, amma, bütün məsələlərtdə yox, Müaviyə kimi eşşəyi eşşək bilməməyin məsələsində o zaman sənin xoşuna gələrmi ?
Onsuz da sən o sözüvə görə cəzavı alacaqsan! Darıxma!
5.Ona qalsa sən bu məsələdə nə dərəcədə eşşək olduğuvu sübut eləmisən.
6.Sübut eləmişəm!
7.Sən mənə həm ay insan deyirsən, həm də eşşək deyirsən!
Yəni, sən bu ikisi arasındakı fərqi bilməyəck qədər eşşəksən ?
8.Publikaya oynama!
Mən sənə dedim ki, sən eşşək deyilsən ?
Sadəcə, müzakirə zamanı söz tapa bilməyib eşşəkliyivi sübut edirsən.
BUndan qabaqkı məsələlərdə də belə gic-gic yazırdın.
TÜLKÜ sənin dayın Müaviyədir,sənsən!
Dayın Müaviyə tülkü olmasaydı ona "ƏMMARI azğın bir tayfa öldürəcək" məzmunlu rəsulallah (s.a.s) kəlamını ona çatdırdıqda "məgər, əmmarı mən öldürdüm ? Onu kim öldürüb bu söz ona aiddir" sözünün işlətməzdi
Ay tülkünün sünnətinə tabe olan tülkülər!