300. When Hazrat Mahdi (as) causes the moral values of the religion to rule there will be nobody left to deny that our Prophet (saas) is the last Prophet
Когда Имам Махди (ДБМ) установит правление нравственности, не останется никого кто бы отрицал, что наш Пророк(ДБАР) является последним Пророком.
Another hadith narrated from Imam Bakr reads:THIS VICTORY AND SUPERIORITY WILL TAKE PLACE WHEN HAZRAT MAHDI (AS), FROM THE FAMILY OF MUHAMMAD (SAAS), APPEARS. SUCH THAT THERE WILL BE NONE LEFT TO DENY [THE PROPHETHOOD OF] THE PROPHET MUHAMMAD (SAAS)."(Tafseer al-Burhan, vol. 2, p. 121)
В другом хадисе от Имама Бакира: "Эта победа и преимущество случится в том момент, когда появится Имам Махди (ДБМ) из семейства Пророка Мухаммада (ДБАР). Так что не останется никого, кто бы отрицал [пророчество] Пророка Мухаммада(ДБАР)". (Тафсир аль-Бурхан, том.2, стр.121)
301.Hazrat Mahdi's (as) face will be pearly white, radiant and clean
HAZRAT MAHDI (AS) IS AN INDIVIDUAL FROM MY LINE. HIS FACE IS LIKE THE PEARL STAR.
(Sunan Abu Dawud, Mahdi 1; Al-Barzanji, Al-Isha'ah li-ashrat al-sa'ah, p. 155)
Лицо Имама Махди(ДБМ) будет жемчужно-белым, сияющее светом и чистое.
Имам Махди(ДБМ) происходит из моего рода. Его лицо подобно жемчужной звезде.
(Сунан Абу Давуд, Махди 1; Аль-Барзанжи, Аль-Ишаах ли-ашрат аль-саах, стр. 155)
302. The moral values of Islam will rule the whole world in the time of Hazrat Mahdi (as), from a village house to a tent in the desert
Miqdad Ibn Aswad says:
I heard Rasulullah (saas) say, "THERE WILL BE NOWHERE THAT ISLAM HAS NOT ENTERED, NOT A HOUSE MADE OUT OF MUD OR A TENT (IN THE DESERT)."
(Majma al-Bayan, from the commentary on verse 33 of Surat at-Tawba)
Нравственные заповеди Ислама будут править всем миром во время Имама Махди (ДБМ), от домика в деревне до палатки в пустыне.
Микдад ибн Асвад говорит:
Я слышал, что Посланник Аллаха (ДБАР) сказал: "Не будет ни одного места куда бы не проник Ислам, будь то глиняный дом или палатка (в пустыне)."
(Мажма аль-Баян, из комментария аята 33 суры Тауба)
303.Hazrat Mahdi (as) and his followers will cause the moral values of Islam to rule the entire world
Banu Amin narrates about the verse, from Muhammad al-Bakr: “THESE ARE THE FRIENDS OF HAZRAT MAHDI (AS) WHO WILL [SPIRITUALLY] CONQUER THE EAST AND THE WEST IN THE END TIMES.” (The Mahdi in the Qur’an According to Shiite Commentators, Ansariyan Press, Iran, p. 75, August 2008)
Miqdad Ibn al-Aswad says:
I heard the Messenger of Allah (saas) say, "There will be nowhere that the religion of Islam has not entered, not a house made out of mud or a tent (in the desert)." (Abu Ali Fadal ibn Hassan ibn al-Fadl al-Tabarsi, Majma' al-Bayan fee Tafsir al-Qur'an, from the commentary on verse 33 of Surat at-Tawba)
Имам Махди (ДБМ) и его сподвижники сделают так, что нравственность Ислама будет править всем миром.
Бану Амин передает об аяте, от Мухаммада аль-Бакира:"Это друзья Имама Махди(ДБМ), которые завоюют(духовно) восток и запад на исходе времен." (Махди в Куране согласно толкованию шиитских комментаторов, Издательство Ансар, Иран, стр. 75, Август 2008)
Микдад ибн Асвад говорит:
Я слышал, что Посланник Аллаха (ДБАР) сказал: "Не будет ни одного места куда бы не проник Ислам, будь то глиняный дом или палатка (в пустыне)." (Абу Али Фадал ибн Хассан ибн Аль-Фадл аль-Табарси, Мажма аль-Баян фи тафсир аль-Куран, из комментария аята 33 суры Тауба)