Əvvəla , mən sənə على-dən yaxud,فوق-dən danışmadım.
2.Əgər bu badalağ gəlməkdisə o zaman sizin qardaşıvız Əlixan sizə badalaə gəlib ki, tərcüməsində belə yazır :
"Ey iman gətirənlər! Sədəqələrinizi, özünü camaata göstərmək məqsədilə xərcləyən, Allaha və Axirət gününə inanmayan şəxs kimi minnət qoymaqla və əziyyət verməklə puç etməyin. Bunun məsəli
üzərində torpaq olan hamar qayanın məsəlinə bənzəyir ki, şiddətli yağış yağıb onu çılpaq hala salmışdır. Onlar qazandıqlarından heç bir şeyə nail olmazlar. Allah kafir xalqı doğru yola yönəltməz."
Mesafe sozunu araya niye soxursan? Men bele sey dedim ??? Men sene mesafeden danisdim?
Onda qoy senin bos kellene bele bir sual ile muraciet edim.
Budu ibn teymiyyənin sizə çatdırdığı sünnə ? Sən yəqin bilirsən ki, Allah rəsulu (s.a.s) da sənin olduğun əxlaqda idi ? Nəuzubillah !
Ağıllı ol yaxşı ? Desəm monitər arxasında oturub dil pəhləvanlığı eləmə, başqa cür bacarmayacaqsan axı
2.Məsafədən, məsafəsizlikdən mən danışmadım, sən danışdın. SƏn başladın BİTİŞİK , BİTİŞİK OLMAMA SÖHBƏTİNİ ORTAYA atmağa ! Əgər sənin kəllən bir az dolu olsaydı bunu mənim başlatdığımı yazmazdın!
MƏSAFƏLİ olmaq-BİTİŞİK olmamağın əksidi.Yoxsa, sən o boş başun ilə düşünürsən ki,Allah yerə bitişikdi ?
Men senden sorussam ki ki Bi haradayiq? sen deyeceksen ki dunyanin icinde .Ve men sene ardindan bele sual verecem.Bes Allah da da varliqi(zati ve yaxud nefsi ile) ile dunyanin icindedir.sen deyeceksen ki yoxAllah dunyanin icinde deyil.Onda men sene deyecem ki Allah dunyanin icinde deyilse demeli sen iddia edirsen ki Allah ile dunyanin icindekiler arasinda mesafe var.
Yuxarıda sənə izah eləmişəm bax ! Məzi ki, məzi )))
Niye eseblesirsen?sakit ol. Neinki tek elinin momunlerinin elinin uzerinde olduqunu deyib.hetta zatinin da momunlerin zatinin uzerinde olduqunu deyib.--Onlar uzerilerinde olan rebblerinden qorxarlar---ayesini oxumamisan.Eger bulud menim uzerimdedirse demeli hem de elimin uzerindedir.ele deyil ??
KIm deyir ki, mən əsəbləşirəm ? Mən əsəbləşmirəm.Sadəcə sənə yazığım gəlir .həqiqətən də bədbaxtsan sən! başdan ayağa küfrün içindəsən xəbərin yoxdur !
Mən sədə deyirəm ki, Allahın əlinin möminlərin əlinin üzərində olması həmrəylik bildirmək üçündür.Yoxsa, sənin sapqın əqidənə görə yozulmur bu məsələ!
Qurandan dəlil istəyirsən ? Sən mənim Qurandan istədiyim dəlili gətirdin məgər ? Niyə görə qıldığın namazın düzgünlüyü haqqında Qurandan dəlil gətirmirsən ? Cavabını gözləyirəm!
Buyur Qurandan dəlil gətir!
2-delil getir ki Allahin elinin momunlerinin elinin uzerinde olmasi hemreylik anlami verir.Havadan danisma Qurandan delil getir.
Buyur Qurandan dəlil gətir ki, əlləri birləşdirib namaz qılmaq lazımdır, Qurandan dəlil gətir ki, şəhadət verəndə barmağı qaldırmaq lazımdır, dəlil göstər ki, İsa (ə) zühur edəcək Məhdinin (ə) arxasında namaz qılacaq.Qurandan dəlil gətir Qurandan dəlil istəyən gerizəkalı!
1.Bəs Nisa surəsi 93-cü ayədə keçən ƏLƏ nədir ? yaxud Əs-səlamu ələykumda keçən ələ-nədir ?
2.Əgər "ƏLƏ"-dən danışırsansa, mən sənə Qurandan "ƏLƏ"-nin həm bitişik ,həm də ayrı ola biləcəyinə dair dəlil gətirmişəm, yox əgər "FƏVQƏ"-dən danışırsan sa, bu kəlmənin də bitişik və ayrı ola biləcəyinə dair Qurandan dəlil gətirmişəm.Artistlik eləmə Məzi! )))
Sual vermişdin FƏVQƏ haqqında sualıva cavab vermişəm.İndi buyur İsbat elə , görüm bulud insana necə bitişik ola bilər ? Əgər FƏVQƏ və ƏLƏ-dən məqsəd BİTİŞİK YOX, AYRI OLMAĞINDAN gedirsə, o zaman hansı əsasla belə deyirsən ? Söhbəti fırlatma məzi! Sözün varsa söz danış! Sözün yoxdusa niyə özüvü doğrayırsan ?
ÖZÜ DƏ GƏLİB HƏMİŞƏKİ KİMİ SÖHBƏTİ FIRLATMA! Konkret cavab ver ,İnsanın başının üstündə olan bulud ona bitişikdi ya arada məsafə var ? Özü də buna Qurandan dəlil gətir!
İkincisi - dediyim kimi,həm "ələ" sözünün həm də " fəvqə"sözünün həm bitişik, həm məsafəli ola biləcəyinə dair sənə ayə gətirmişəm dəlil.İndi buyur sübut elə görə Allahın əlinin möminlərin əlinin üzərində olması bitişikdi ya məsafəli ? nala-mıxa vurma!
Сообщение отредактировал 3_Rengli_HeyaT: 30 марта 2011 - 18:45