goruram qirmizi-qirmizi yaman qan elayirsan ha omar da sana daydayiliq elayir.bu movzuda sanin cavabin verilib amma san salmisan vahabiliyiyina sozu da firladma bayaqki ayani butov yaz kecak sobata
Mən qırmızı yazmıram. Qırmızının üstündəkidir. Bardovu.
Sən deyəsən hələ ölü ilə diri arasında fərqi bilmirsən. Mənə dəlil gətir ki, Allahdan başqasına dua etmək olar. Əgər diri də olsalar yenə dua etmək olmaz, çünki Cinn 18-ə zidd olar.
وَأَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلَا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَدًا
Şübhəsiz ki, məscidlər Allahındır. Allahdan başqa heç kəsə dua etməyin! Cinn 18.
Və sonra isə Rəbbimiz yalnız Ona dua etməyi əmr edir. Və peyğəmbər sallallhu aleyhi və səlləmə öz əqidəsini açıq-aşkar bildirməyi, muşriklərdən uzaq olağı, onlara oxşamamağı əmr edir.
Allahın qulu qalxıb Allaha dua etdikdə (cinlər) az qala onun dövrəsində bir-birinə keçib çəpər yaradırdılar.19.
De: “Mən yalnız öz Rəbbimə dua edirəm və kimisə Ona şərik qoşmuram!”20.
De: “Mən sizə nə ziyan verməyə, nə də (sizi) doğru yola yönəltməyə qadirəm!”21.
De: “Həqiqətən, məni Allahdan kimsə xilas edə bilməz və mən Ondan başqa bir pənah yeri tapa bilmərəm!22.
(Mənim əlimdən gələn) ancaq Allahı və Onun göndərdiklərini təbliğ etməkdir. Kim Allaha və Onun Elçisinə asi olarsa, onun üçün içərisində əbədi qalacaqları Cəhənnəm odu hazırlanmışdır”.23.
Subhənəllah! Siz necə də haqdan üz dörərilirsiniz! Siz necə də düşünməyən qövmsünüz! Allah təalə deyir ki, heç kəsə dua etməyin və sonra isə deyir ki, De: “Mən yalnız öz Rəbbimə dua edirəm və kimisə Ona şərik qoşmuram!”20. Deməli Allahdan başqasına dua etmək şirkdir. İstər ilah bilib dua et, istərsə də bilbə. Ayəyə əsasən fərq yoxdur. Allaha şərik qoşanlar da bağışlanmayacaq. Cəhənnəmin odunu olacaqlar.
Vu ayələrə nə deyirsiniz?! Əgər doğru danışanlarsınızsa açıq-aydın dəlillərlə cavab verin!