Ozunu itirme,hesablasaq balam yerinde sen olarsan.emmeli cavabin yoxdu deye atmacalara kecirsen artiq.menim sozum hele coxdur.hec bashlamamishamda.hele ki senin "geydirme" hedislerini redd edirem.men bashlayanda sen calish xetde qal.ishin-zad cixsa getmemishden ,qabaqcadan xeber edersen ki,narahat olmuyum.
super kitablarindan xeberin yoxdur senin.kitablarina guvenirsense teze tema ac ,yazim oxuyun,shoka dushersen.
menim sozlerimide tehrif edib yozma,alim sehv rey verirse,bu beli ,xetadir.hemen sehv reye uyarsa bidet de ede biler ,shirkde,hele bashqa sheyde.elede sual verib cavabimdan "zasepka"elemisen ki elebil men alimzadam fetvamdan "oshibka" tutursan.bu ishlerinin sebebi aydindir.sohbeti dolashdirmaq,vaxti uzatmaq ne bilim bashqa ne...bekar qalmayasan deye o yapon shyenin meselesine qayidaq ve onu aciqla.axi aydin olmadi,bu sohbet yarimciq qaldi.
nece olur sagliginda yapon dilini bilmeyen qebirdeki ovliya,imam yapon shiyenin yaponca etdiyi duani basha dushur? sen salam meselesini getirmishdin.bu kecmir axi,hedis salam haqdadir,dua haqda yox.esebleshme rica edirem.ozun demish 1-1 basha sal.
Bismillah,sizin alimlərin hədislərinin əksəriyyəti onsuzda geydirmədir,mən sənə sübut elədim sözün var yaz,yoxdursa davay burdan.Əxlaqlı ol,əxlaq görəsən səni ibn Teymiyyə ilə Abdülvəhhab arasında elə xəttə saxlayaram ki,ağan Öməri yaddan çıxardarsan,ağıllı ol!!!!!!!!!!!!!!
Sənin qəlbim kordur,eto ne moya problema!!!7alimin eyni təfsirdə şəfaəti caiz bilir,İmam Malik söhbətində bilirlər,4rəvayətdə bilirlər,alimləriniz də millətə deyir kiiii,ziyarətdə şəfaət istəsən,sənə sağ ol bratelnik!Nə qədər yazsan xeyrin yoxdur,yaa səhv yazırsan,ya da alimlərin bidətçidir...
Sənin sualın bilirsən nəyə oxşayır,mən cənnətə inanmıram,amma necə olur ki,nə istəsən bir saniyə də sənin qabağına alma gəlir.Sən kökü qəbul eləəəəəəə,budaqları başa düşmək asan olacaq...Təvəssülü qəbul eləmirsən,təvəssülün mexanizmini soruşursan...
Sənə anoloji nümunə demişəm:"Yaponca Rəsula(s) salam deyəndə necə gedib çatırsaaaaaaaaaa,təvəssül edəndə də elə gedib çatır",burda fırlanıb başa qayıtma ki,salamın dəlili var,amma təvəssülün yox.Təvəssülün dəlili var hansılar ki qeyd edilib!!!!!Mən təvəssülü qəbul edirəm,sual verirsən ki mexanizmi necədir,bax mexanizmi budur,salam lyuboy dildə çatır?Çatır!!Təvəssül də elə
Сообщение отредактировал Kanan_313N: 13 октября 2011 - 23:56